Wenst u advies, bel ons: +31(0)180465387
Bekijk ook onze socials >

Thermobox kunststof

Kunststof geisoleerde cateringboxen van o.a. Rieber, Avatherm & Cambro

Thermobox kunststof

Subcategorieën

 • Rieber thermoport


  Alle Rieber thermoport cateringboxen zijn dubbelgeschuimd kunststof, houden de maaltijden uren op temperatuur en zijn de beste verkochte cateringboxen in Nederland & België.

 • Rieber onderdelen


  Rieber onderdelen voor uw thermoport! Scharniersetjes, geleiderstrips, handvatten, sluitingen of een verwarmingselement. Wij hebben alle gangbare onderdelen voor u op voorraad liggen! Vraag over een bepaald artikel? Bel ons +31 (0)180-465387.

 • Avatherm thermobox kunststof

  Budget kunststof thermoboxen in 2 uitvoeringen, in de kleur geel.

 • Rieber accessoires thermoports

  Alle bijbehorende Rieber producten om uw Rieber thermoport optimaal te gebruiken. Koelplateas, verrijdbare rolliports, vakverdelers en hot accu's: Hofland heeft alle benodigde Rieber accessoires voor u in huis!

 • Dometic koel en vriesboxen

  Koelboxen en vriesboxen van Dometic, geschikt voor onder andere gekoeld transport van medicijnen, voedsel etc. Deze boxen zijn zeer geschikt voor het koelen van 2°C - 8°C of vriezen.

 • Cambro voedselcontainers

  Deze voedselcontainers van Cambro zijn zeer geschikt voor het vervoer van warme of koude gerechten. De voedselcontainer zijn geïsoleerd met een duurzaam schuim. Met voorlader voor eenvoudige toegang. De deur is afneembaar en dus eenvoudig te reinigen en voorzien van een afneembare, luchtdichte afdichting. Materiaal: Polypropyleen

 • SDX thermobox

  SDX Thermoboxen zijn extra sterke en lichtgewicht maaltijdtransporters. De SDX Thermobox worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit tot in de allerkleinste details. De buitenwand is vervaardigd uit ABS kunststof en de binnenwand bestaat geheel uit roestvrij staal met naadloze geleiders.

   

  Door deze unieke materiaalcombinatie zijn de maaltijdtransporters slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. Geschikt op iedere afdeling van een zorginstelling, ziekenhuis of cateringbedrijf!

 • Gamellen / Voedselcontainers

  Geïsoleerde gamellen/voedselcontainers met draagbeugel van o.a. Animo, Hendi etc. Geschikt voor vervoer van o.a. aardappelen, soepen etc.