Wenst u advies, bel ons: +31(0)180465387
Bekijk ook onze socials >

Maaltijdbox

Maaltijdboxen voor een complete voor 1-persoons maaltijd. 

Maaltijdbox

Subcategorieën

 • Take-Away Thermobox

  Duurzame superlichte EPP stapelbare menubox.
  Geschikt voor disposable (take-away) menuschalen tot 230 x 180 mm (l xb).
  Vervoert uw maaltijd op veilige manier.
  Handige grepen en uitsparingen in de box zodat u de gastronorm-bak makkelijk uit de box kunt liften.

 • Porselein voor maaltijdsystemen

  Porselein voor maaltijdbox

 • ThermoFutureBox maaltijd menubox

  ThermoFutureBox heeft diverse maaltijd menuboxen ontwikkeld voor het transporteren van complete maaltijden aan huis of binnenshuis in zorginstellingen. De Menuboxen kunnen worden ingericht met systeemporselein van ThermoFutureBox of disposables. De ThermoFutureBox menuboxen zijn leverbaar in de series: Platter, Dinner+2, Dinner+3, Dinnerbox. Wij adviseren u met plezier wat geschikt is voor uw maaltijddistributie. Uiteraard zijn demomodellen op verzoek leverbaar.

 • DinnerMax Maaltijdboxen

  De warme aantrekkelijke en voordelige oplossing voor maaltijdservice. Met deze box heeft u max. 2 uur de tijd om een menu (3/4 gerechten) warm aan te leveren met een gegarandeerde temperatuur van 65 graden Celcius. Porseleinen inzetschalen met siliconen deksel zorgen ervoor dat de maaltijd op een plezierige manier wordt gepresenteerd.

  Met de Mondo box kan warm en koud gelijktijdig worden vervoerd. Voldoet aan HACCP eisen en een superlichte box. Zowel ovale als ronde inzetschalen van porselein kunnen worden ingezet.

 • Voor 1 hoofdgerecht

  Maaltijdboxen voor 1 hoofdgerecht zonder bijgerechten in EPP.

 • Voor hoofd- en bijgerechten

  Maaltijdboxen voor 1 hoofdgerecht met bijgerechten in EPP en hoogwaardig kunststof.

 • Voor meerdere gerechten

  Maaltijdboxen voor transport van meerdere hoofdgerechten met bijgerechten in EPP.

 • Kunststof maaltijdschalen voor menuboxen

  Kunststof polycarbonaat schalen voor maaltijdboxen. Menuschalen van polycarbonaat met verdeling en zonder verdeling. Soepschalen en nagerecht / bijgerecht schalen met siliconen deksels. Geschikt voor gebruik in diverse EPP en kunststof menuboxen van Menut, Dinnermax en Thermofuturebox.

 • Menut

  Menut Maaltijdcassettes Duo en Major. Handige maaltijdtransport koffers van kunststof met mogelijkheden voor porselein, PC en rvs schalen.

 • Rieber Tafeltje Dekje

  Tafeltje Dekje Maaltijdcassettes van Rieber. Vervaardigd van sterk polypropyleen, het is een handige meeneem koffer voor één-persoons maaltijden.