Wenst u advies, bel ons: +31(0)180465387
Bekijk ook onze socials >

Desinfectiezuil Vadella Design Zwart + informatiebordje

DIVDZS80

Nieuw product

Desinfectiezuil Vadella Design zwart. Inclusief aluminium handalcoholdispenser met lange hendel, bijbehorende vulling (70%, 500 ml). Inclusief A5 informatie bordje. Deze wordt liggend op de bovenkant of onder de dispenser worden bevestigd met plakstrips. Wij kunnen het eerste kaartje van tekst voorzien, en zo de zuil klaar voor gebruik afleveren.

Afmetingen: 162x60x50 cm hxbxd

Meer details

€ 399,00

€ 399,00 incl. BTW

Product succesvol toegevoegd aan offerte
Aantal
Totaal
Er zitten 0 producten in uw offerte aanvraag. Er zit 1 product in uw offerte aanvraag.
Totaal
Doorgaan met winkelen Offerte aanvragen

Meer informatie

Desinfecteren van de handen is voor iedereen een must in deze (nieuwe) tijden. Met desinfectiezuil Vadella attendeert u op een gastvrije manier uw bezoekers, gasten, werknemers, collega’s of leveranciers op een hygiënische manier de handen te desinfecteren alvorens uw pand te betreden.

Door eenvoudig met uw elleboog de hendel naar beneden te duwen bedient u de dispenser. Hierdoor is het mogelijk om uw handen te desinfecteren zonder de hendel met blote handen aan te raken! Deze zuil kunt u overal binnen uw organisatie neerzetten zodat uw collega’s, toeleveranciers, bezoekers of klanten met gedesinfecteerde handen uw pand kunnen betreden.

De paal is eenvoudig te verplaatsen en leverbaar in wit of zwart. Navulling desinfectiemiddel mogelijk voor € 19,95 ex btw per stuk (500 ml). De desinfectiezuil kan worden geleverd met of zonder een gepersonaliseerde sticker voorzien van uw bedrijfslogo. In de sticker kan een tekst worden geplaatst met de vermelding “Handen desinfecteren verplicht”.

De tekst/boodschap op het meegeleverde informatiebordje kan steeds worden gewijzigd indien gewenst.